Så går det till

Från skiss till färdigt hem. Vi vet hur det kan pirra i magen inför alla stora beslut. Därför har vi en genomtänkt plan för hur husprocessen från skiss till färdigt hem ska se ut. Ett kontrakt och en projektledare (med ett team bakom sig) gör att processen blir enkel och lätt att följa. 

1

Första husmötet

Ert första möte med våra säljare är viktigt: ni lär känna varandra och pratar om era husdrömmar, behov, förutsättningar och er tomt. Vår säljare berättar om hur vi ritar och bygger hus med kvalitet, och precis som ni vill ha det. Samtidigt kan ni ställa alla era frågor. Fråga gärna om vår utförandestandard!

2

Vilket hus är du?

Vid behovsanalysen är det arkitekten som lyssnar på era tankar, intressen, smak och behov inför det nya huset. Arkitekten har då också granskat gällande detaljplan och tänkt på tomtens förutsättningar. Allt vägs noga in och efter ett par veckor presenterar vi ett förslag för er. Naturligtvis har vi tagit hänsyn till de ekonomiska ingångsvärden som vi fått från er.

3

Kontraktsskrivning

När ritningen och offerten är godkända är det dags för kontraktsskrivning. Med Hem1:s totalentreprenad räcker det med ett enda avtal. Vi tar dessutom hand om bygglovshanteringen och hjälper er med markentreprenaden om så önskas. Byggfelsförsäkring och färdigställandeförsäkring ingår redan i kontraktet.

4

Egen projektledare

Nu är vi en bit på väg. Er villa tilldelas en egen Hem1-projektledare, som kommer att vara er högra hand under hela husresan – men i bakgrunden är vi hela team som arbetar med  varje husprojekt. Vi lägger stor vikt vid att ni ska känna er trygga genom hela processen.

5

Bygga, bygga och bygga

Nu börjar det hända saker! Under hela byggprocessen har ni löpande kontakt med er projektledare. Ni har regelbundna avstämningar via mail, telefon men också genom fysiska besök på byggplatsen.

6

Slutbesiktning och inflyttning!

Färdigt! Efter besiktningar och kontroller av en oberoende besiktningsman är det äntligen dags för det ni drömt om nämligen nycklarna till ert hus, pirret i magen, adressändringen och inflyttningsfesten.

Är det nu husresan börjar?

Våra säljare älskar att prata hus så hör gärna av dig till dem med alla dina husfunderingar. Vi svarar mer än gärna på alla dina frågor. Kanske var det här och nu som ditt husprojekt tog fart … ? 

Inspiration

Våra kunders val

Besök vårt galleri fyllt av inspirerande husbilder! Varje hus är ett uttryck av kundens drömmar och val, och det arbete vi och våra samarbetspartner gjort. Kanske får du nya idéer här? (Titta gärna noga på finishen också.)