Bygg ditt drömhus på rofyllda Öland

juli 7, 2022

I Borgholms kommun, med ett tilltalande läge mitt på Öland, ligger Skedemosse – en rofylld och idyllisk plats.

Skedemosse har en historia som tar oss långt tillbaka i tiden.

I området finns Skedemosse gård med museum och gårdsbryggeri. I anslutning till gården finns även en fem kilometer lång vandringsled där du färdas genom ett vackert odlingslandskap.

Med 5 km till Köpingsvik tar du dig dit på 6 min med bil, eller en trevlig stund på cykel. I Köpingsvik finns butiker och restauranger samt en välkänd, lång och vit sandstrand.

Hem1 har förvärvat fem avstyckade tomter i området. På tomterna, som passar både permanent- och fritidsboende, erbjuder Hem1 möjligheten att bygga ett kundunikt hus – helt och hållet anpassat efter era behov, intressen och smak.

Det finns även möjlighet att välja Hem1:s färdiga koncept med Villa Vass. Villan med 1 plan och 130 kvm har en modern gestaltning och huset kan enkelt justeras till klassiska varianter.

Oavsett om du väljer ett kundunikt hus eller vårt färdiga koncept med Villa Vass ansvarar Hem1 för hela byggnationen där hus, tomt, el, fiber och vatten ingår i priset.

Kostnad för avlopp tillkommer beroende på vald lösning. Idag finns möjlighet att bygga ett enskilt avlopp och kommunen planerar för kommunalt avlopp.

I det här projektet samarbetar vi med Husman Hagberg – Läs mer här.